Освітня програма
Виробництво і переробка продукції тваринництва

Бакалавр Природничий факультет

Спеціальність
H2 Тваринництво
Галузь знань
H Сільське, лісове, рибне господарство та ветеринарна медицина

Термін навчання

3 роки 10 місяців

Ліцензійний обсяг

20


Прохідний бал на бюджет у минулому році
142.722

Термін навчання

3 роки 10 місяців

Ліцензійний обсяг

15


Прохідний бал на бюджет у минулому році
135.864

Вступні випробування


Випробування: Українська мова Математика Історія України Іноземна мова Біологія Фізика Хімія Українська література Географія
Коефіцієнт: 0.4 0.3 0.3 0.4 0.5 0.5 0.5 0.3 0.3
- ОБОВ'ЯЗКОВЕ - НА ВИБІР ВСТУПНИКА

Презентація


Можливості працевлаштування


  • технік-технолог, технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
  • технік-технолог з виробництва молочних продуктів
  • технік-технолог з виробництва м'ясних продуктів
  • фахівець з організації та ведення фермерського господарства
  • зоотехнік відділення (комплексу, сільськогосподарської дільниці, ферми)
  • біолог в лабораторіях контролю якості продукції тваринництва

Контакти


(096) 258 35 43
zoology@zu.edu.ua
(097) 473 98 73

© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2022